Dunia sekarang ini, siapa yang mengabaikan teknologi, pasti tertinggal. Kena pantas mengikut trend, alert dengan semua perubahan. Peniaga yang dulu secara offline sahaja, untuk survive dan terus relevan wajib tahu sales online juga. Cuma tu lah, customers online ni lain pula karenah dengan customers offline.


Bagi link kedai online mereka minta link wasap. Bila bagi wasap, dia minta telegram. Bila bagi Telegram, dia krikk, krikk tak contact. Bila bagi akaun fb, dia minta akaun Instagram. Dah stalk Insta, minta id TikTok pula. Nak usha kot-kota kita ada berjoget kat sana. Sabo je lah.


Bila bagi produk A, dia tanya tentang produk B. Bagi produk B, dia kata nak bincang dengan suami. Krikkk krikkk lagi. Jemmm juga kan? Mesti peniaga online boleh relate apa yang kami tulis ni. Nak tahu tak apa solusinya?


Nah Ini Dia Solusinya: SMART BIO LINK


Dengan software online ni memudahkan kerja kita. Sangat-sangat mudah.

  • Dalam ni la kita boleh sumbat semua chat apps.
  • Dalam ni la kita boleh letak semua akaun media sosial.
  • Dalam ni la kita boleh isi maklumat semua produk (jika berniaga online)


Bagi je link special kita, terus prospek boleh pilih sendiri:

  • nak contact guna apps apa
  • nak follow akaun mana 
  • nak beli produk apa

Serius, sangat mudah kerja.




Ringkasnya software ni boleh bantu anda bina Minisite/ Kad Digital yang simple, laju dan menarik. Memudahkan sesiapa sahaja hubungi anda dengan cepat. Sebab semua link penting sudah dikumpulkan pada satu tempat.

 

Kemudian anda boleh kongsikan dan sebarkan dengan sesiapa sahaja di fesbuk, wasap, telegram atau letak di bahagian bio Instagram.

 

Boleh juga gunakan SBL untuk ringkaskan url yang panjang (pendekkan link url). Mudah untuk ingat link dan kongsi dengan sesiapa sahaja. Terpulang kepada kreativiti sendiri.

 

Jujurnya kami nak beritahu memang ada banyak software percuma  yang fungsinya hampir sama. Boleh cari kat internet. Tapi seperti yang semua sedia maklum, kebanyakan software percuma ni fungsi yang disediakan adalah terhad. Perlu bayar jika nak gunakan fungsi premium.

 

Berita baiknya jika anda dapatkan SMART BIO LINK (SBL) dari kami, ianya sudah lengkap dengan pelbagai fungsi premium seperti:





HARGA YANG KAMI TAWARKAN IALAH
RM120.00



ADA DISKAUN TAK?

DULU KAMI PERNAH BERI DISKAUN TAPI DAH TAMAT SEBENARNYA

NAMUN JIKA ANDA SERIUS BERMINAT, BOLEH TERUS HUBUNGI

KAMI UNTUK DEAL DISKAUN BARU

HUBUNGI WHATSAPP MELALUI PAUTAN DI BAWAH

>>>https://wa.me/601120003553<<<


[PERTANYAAN POPULAR]

1. ADA KE CONTOH YANG DAH SIAP? NAK TENGOK BOLEH? 
Klik link di bawah untuk lihat senarai contoh,
lepas lihat jangan lupa kembali semula kesini ye

LINK CONTOH  (KLIK SINI)


2. BOLEH TAK SAYA NAK TEST DRIVE DULU SEBELUM BELI?

Boleh je tiada masalah. Klik link di bawah untuk sertai channel telegram khas.
Kami ada kongsikan caranya disana. Anda boleh guna full version tanpa sekatan selama 7 hari

JOM SERTAI SEKARANG:


>> https://t.me/jomsee <<



[PESANAN PENTING]

Jika masih ada sebarang pertanyaan & kekeliruan,

boleh hubungi kami untuk bantuan


YA SAYA SUDAH FAHAM DAN BERSEDIA NAK GUNA SOFTWARE INI

Tahniah! Terus lengkapkan borang di bawah sekarang dan buat bayaran sehingga selesai 




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Smart Bio Link
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN